Wie zitten er al?

De volgende partijen maken gebruik van het informatiecentrum Ecofactorij:
 

 • Sparkling Projects
  Adviesbureau dat innovaties realiseert op het gebied van duurzame energie. Bedrijven en organisaties huren Sparkling Projects in als ze een innovatie tot stand willen brengen.
  www.sparklingprojects.nl

 

 • Parkmanagement Ecofactorij
  Parkmanagement Ecofactorij en zijn leden kunnen gebruik maken van de voorzieningen van het informatiecentrum. Bedrijven die interesse hebben in vestiging op Ecofactorij kunnen terecht bij de gemeente Apeldoorn

  

 • Maas & Hagoort lampen  
  Maas & Hagoort Lampen, een autoriteit op het gebied van projectverlichting, opent na Goes haar tweede vestiging in het informatiecentrum Ecofactorij.
  www.maashagoort.nl 

 

 • Minderwatt
  De innovatieve partner die energieverbruik vermindert voorziet Noord-Oost Nederland, vanuit het informatiecentrum Ecofactorij, van besparingsadviezen.
  www.minderwatt.nl

 • E.nu
  Nederland moet op grote schaal anders, slimmer en vooral duurzamer met energie omgaan. De plannen ligger er. Bij woningcorporaties, huiseigenaren en gemeenten. Met e.nu kiest u voor één loket met samenwerkende vakbedrijven uit de regio.
  www.veluwe.e-nu.nl 

 • deA
  Op 11 november 2010 is de Stichting ter bevordering van duurzame energie van, voor en door Apeldoorners opgericht. Vanuit deze stichting is gewerkt aan de oprichting van energiecoöperatie deA (oprichting 6 juni 2012). Sinds de oprichting is het mogelijk om lid te worden.
  www.de-a.nl  
   
 • KNVvK
  Voor een koeltechnicus is een onafhankelijk technisch netwerk belangrijk. Binnen de KNVvk weten honderden koeltehnici elkaar te vinden.
  www.knvvk.nl 
 • De Groene Rekenkamer
  Missie van De Groene Rekenkamer is de cijfermatige controle van economische en/of wetenschappelijke aannames, berekeningen alsmede de daaraan gekoppelde conclusies is enige juiste wijze om vrij van emotie en objectief vast te stellen of beleidskeuzes productief dan wel contraproductief zijn.
  www.groenerekenkamer.nl