Voor wie?

Bedrijven en organisaties die zich bezighouden met innovatie en duurzaamheid, kunnen gebruik maken van de duurzame werkplekken en hoogwaardige vergaderruimtes in het gebouw.

Ontmoetingsplek

Peter Jansen, een van de eigenaren: "We willen graag een ontmoetingsplek creëren zodat er nog meer ideeen ontstaan op het gebied van duurzaamheid. Duurzaamheid is een breed begrip, het gaat om alle maatregelen die erop zijn gericht om de uitputting van materialen en natuurlijke hulpbronnen te verminderen. Wij willen dat graag praktisch maken, en innovaties op dit gebied stimuleren. Dat kun je niet alleen, daar heb je elkaar voor nodig."

Experimenteren

Steven Lobregt, mede-eigenaar: "Alle mensen met echt goede ideeen zijn welkom, en we  staan open voor elk experiment. Dit gebouw is ook een experiment. We hebben gedurende de bouw gewoon verder ontwikkeld, en dat blijven we doen. Wie bij ons een ruimte huurt, komt in een omgeving waar hard gewerkt wordt, gewoon productie wordt gedraaid, maar ook voortdurend wordt gezocht naar het verminderen van de milieubelasting. Zeer inspirerend voor bijvoorbeeld creatieve, innovatieve ondernemers en organisaties met een passie voor duurzaamheid."

Meer informatie

Wie belangstelling heeft voor een vergaderruimte of flexibele werkplek, kan contact opnemen met Informatiecentrum Ecofactorij.